Aufgesprüht/Perfumes worn this week: Les Merveilles- Soussanne, Dzing!, Wazamba, Journey Woman, Reminiscence Vanille, Botrytis, Tellus
Gekocht/Gegessen: Rote-Beete-Bourgignon nach Anna Jones, Kichererbsen-Thunfischsalat mit Baharat, Rosenkohl-Süsskartoffelcurry mit Granatapfelkernen (Foto). Salsicchia-Sauce mit Tortellini. Tolles Koreanisch-Chinesisches Essen im Amani in Stuttgart (da gehen viele Asiaten zum Essen hin, daher sicher ziemlich authentische Küche!)
Cooked/Eaten: Red Beet Bourgignon with Polenta, Chickpea-Tuna-Salad with Baharat, Brussel sprout and sweet potato curry with pomegranate seed (photo above) Korean Galbi and Chinese Crispy Duck with vegetables in a Korean-Chinese restaurant in Stuttgart. Homemade salsicchia-sauce with tortellini
Gelesen/Gesehen: Der Wüstenplanet-Teil 2 als Audiobook, der dritte Teil ist schon im Download. The Grand Budapest Hotel, Aufräumen mit Marie Kondo auf Netflix. Immer wieder beruhigend zu sehen, wieviel überflüssigen Kram andere Leute zu Hause haben…. Die Parfumflaschen und Cremetuben sind echt nichts dagegen, nicht wahr?
Read/Viewed: Dune- Part two Audiobook. The Grand Budapest Hotel and Marie Kondo on Netflix. No nice to see, how much stuff other people have. All those perfume and skincare bottles don’t count, no?
That looks delicious.
I also started watching the Marie Kondo on Netflix and was indeed amazed by the amount of „stuff“ folks own.
LikeLike